Aflevering

DXF bestanden

MBW levert u uitslagen in dxf file aan. De dxf files zijn zo gemaakt dat ze kant en klaar zijn voor het aansturen van bv. lasermachines. Definitie DXF bestand: Een DXF is de naam van een bestandsextensie. Een bestand dat eindigt op .DXF is een digitale tekening van de weg dat een snijmachine moet afleggen om een bepaald figuur uit te snijden. Met andere woorden een dxf bestand is het patroon voor een snijmachine.

Prints & 3D modellen

Wij hebben ook de mogelijkheid om prints en 3D modellen te verzorgen. Prints kunnen we leveren tot A0, en 3D modellen worden in overleg geproduceerd.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

PDF & DWG bestanden

Tekeningen en subtekeningen ontvangt u als PDF / DWG, zodat u deze snel kunt afdrukken op ieder gewenst formaat.

Definitie DWG:
Het vectorgeöriënteerde bestandsformaat van AutoCAD-tekeningen is DWG (DraWinG). Het uitwisselen van tekeningen met CAD-programma’s van andere makelij kan middels het eveneens vectorgeöriënteerde bestandsformaat DXF (Drawing eXchange Format), dit is de ASCII-equivalent. De meeste CAD-pakketten kunnen een DXF-bestand probleemloos openen en in toenemende mate kunnen CAD-pakketten een DWG-bestand direct openen en bewerken, of hebben ze zelfs DWG als native bestandsformaat.

STEP bestanden

Omdat wij van al ons tekenwerk een 3D-model maken is het mogelijk om step-bestanden toe te leveren. Het is mogelijk om een 3D-model te bekijken door middel van een e-drawing.

STEP definitie:
3D model bestand geformateerd in STEP (Standard for the Exchange of Product Data), Een ISO standaard uitwisselbaar formaat; toegepast voor het presenteren van drie-dimensionale data in een formaat dat word herkent door vele verschillende programma’s.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Neem contact op!