Over ons

MBW-tekenbureau heeft zich door de jaren heen ontplooid als een specialist in het verzorgen van divers tekenwerk voor de metaalindustrie. Natuurlijk kunnen wij ook voor andere industrieën tekenwerk verzorgen.

Door jarenlange praktijkervaring in het tekenen en produceren van plaatuitslagen en kleine constructies. Zijn wij in staat om met behulp van Solid works en draftsight een compleet tekeningenpakket voor u te maken.

In de loop der jaren MBW-tekenbureau bezig geweest zich te ontwikkelen als een totaal leverancier van complete producten.

Wij hebben een arsenaal aan bedrijven om ons heen verzameld welke voor ons de producten produceren tegen een scherpe prijs.

Het grote voordeel is dat u altijd één contact persoon heeft die u te alle tijde op de hoogte kan brengen van de leverstatus.

Bij het uitbesteden van tekenwerk wordt vaak als nadeel de communicatie genoemd, maar dit is met de huidige stand van de techniek geen probleem meer. Snelle bestandsuitwisseling m.b.v. e-mail en FTP server behoren tot onze mogelijkheden.

Digitaliseren van bestaande en / of nieuwe tekeningen kunnen natuurlijk ook ter plaatse worden verricht.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Neem contact op!